Buik & Van der Horst

Als betalen niet vanzelf gaat

Open jij deuren die voor anderen gesloten blijven?

Wij zoeken incassomedewerkers!

 

Wie zijn wij?

Bij Buik & Van der Horst werken incassomedewerkers en gerechtsdeurwaarders samen om ervoor te zorgen dat voor schuldenaren en schuldeisers de beste oplossing wordt bereikt. Ons kantoor, midden in het centrum van Leiden, heeft twee verdiepingen en je werkt in een open kantoortuin. Je hebt daarom veel contact met jouw directe collega's, die afwisselend thuis en op kantoor werken. Wij verzorgen voor onze medewerkers dagelijks de lunch.

Binnen ons bedrijf worden inzet, creativiteit en eigen initiatief altijd gewaardeerd. Buik & Van der Horst kent een opendeurbeleid: iedereen is welkom, om te betalen of om vragen te stellen. We zijn open, informeel en laagdrempelig. Dat verwachten we ook van jou.

Wat ga je doen?

Je voert telefoongesprekken, schrijft brieven en e-mails en je maakt de ambtelijke stukken voor de gerechtsdeurwaarders. Je zoekt naar manieren om schuldenaren hun openstaande schuld te laten betalen en onderneemt hierop actie in een efficiënte en effectieve dossierbehandeling. Je doet dit voor verschillende eisers en hebt contact met allerlei soorten schuldenaren. Je hebt een groot empathisch vermogen en oog voor de menselijke maat. Het is wél belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en situaties snel kunt doorgronden.

Wie ben jij?

Je kunt goed met mensen omgaan, bent nauwkeurig  en je beheerst de Nederlandse taal goed. Je bent daarnaast collegiaal en hebt een open houding. Dat vinden wij belangrijk!

Wat krijg je van ons?

We begeleiden jou goed in jouw functie als incassomedewerker. We bieden jou een goed salaris, fijne secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling. We hebben regelmatig etentjes en uitjes met elkaar. Parttime werken is bespreekbaar. Je kunt (na een inwerkperiode) uiteraard ook deels vanuit huis werken.

Daarnaast krijg je om de week een stoelmassage en komt er iedere week een personal trainer op kantoor zodat je fit blijft.

Enthousiast?

Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Je kunt mailen naar of bellen met Stefano Nocco via info@buikenvanderhorst.nl of 071 516 10 10.