Buik & Van der Horst

Als betalen niet vanzelf gaat

Juridische bijstand

Kiezen voor specialistische bijstand

Het is er helaas toch van gekomen: om betaling te verkrijgen heeft u uw debiteur moeten laten dagvaarden en hij gaat in verweer. Er volgt een gerechtelijke procedure. Dan is het wel zo prettig als u zich kunt laten bijstaan door een door de wol geverfde partij met verstand van civiele zaken.

Bij Buik & Van der Horst bent u aan het goede adres voor gedegen ondersteuning bij alle procedures voor de Kantonrechter. Het civiele recht is onze specialisatie. Daarin zijn we thuis en opereren we praktijkgericht.

Voor welke zaken kunt u bij ons terecht?

Als uw adviseur staan wij u graag terzijde bij zaken met een geldelijk belang tot €25.000,00 (daarboven geldt verplichte procesvertegenwoordiging van een advocaat). Bij huurzaken kunnen wij ook als procesgemachtigde voor u optreden in zaken met een hoger geldelijk belang.

Vervolgstappen na het vonnis

Ook als de procedure gevoerd is en u uw gelijk gekregen heeft, kunt u op Buik & Van der Horst rekenen. Wij zorgen dat het vonnis persoonlijk aan uw klant wordt overhandigd en ten uitvoer wordt gelegd. Of het nu gaat om een loonbeslag of een ontruiming, wij handelen snel en efficiënt. Zonder dat u er omkijken naar heeft.